Medische Fitness Op Maat

Bewegen is belangrijk

Uit onderzoek blijkt dat bewegen de beste preventie tegen klachten is. Verantwoord bewegen zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten optimaal blijven functioneren. Door te bewegen voelt u zich fit en ontspannen. Bovendien verbetert uw conditie of blijft op peil.

Deskundige begeleiding
Bij Fyzio kunt u fitnesstrainingen doen. De fysiotherapeuten in onze praktijk hebben veel ervaring en deskundigheid in het begeleiden van trainingen. Zij zijn allen geregistreerd in het kwaliteitsregister fysiotherapie.

Trainen in een groep
Met Medische Fitness Op Maat wordt er getraind onder leiding van een fysiotherapeut in kleine groepen van maximaal zes personen. Hierdoor is er voldoende individuele aandacht, kunt u veilig trainen en eventueel hulp vragen aan de fysiotherapeut.

  • Trainen in groepsverband werkt motiverend
  • Samen bewegen zorgt voor meer plezier in bewegen

Zelf meenemen
(Kleed- en doucheruimtes zijn in de praktijk aanwezig. )

  • Sportkleding
  • Sportschoenen (voor binnengebruik)
  • Handdoek
  • Bidon / flesje drinken

Intake
Om deel te nemen aan deze trainingen is een intake verplicht. De intake is bedoeld om uw startniveau en uw doelstellingen voor de trainingen te bepalen. Voorafgaand aan de intake vragen wij u een vragenlijst in te vullen. Tijdens de intake bespreken we die en nemen we een test af in de oefenzaal.

Inhoud van een training
Aan de hand van de intake maken wij samen met u een trainingsschema. Tijdens de training loopt u het programma zelfstandig door. Daarbij wordt u natuurlijk begeleid door een fysiotherapeut. Naast het gebruik van de fitnessapparaten zijn er ook andere materialen en middelen om te trainen. Denk hierbij aan grondoefeningen en oefeningen op de step. Tussentijds zorgt de fysiotherapeut ervoor dat uw individuele programma op tijd wordt aangepast zodat u effectief blijft trainen.

Trainingstijden
Voor verdere informatie of over de trainingstijden kunt u ook terecht bij de balie van onze praktijk, bellen (0316-) 330 112 of mailen: info@fyzio.nl