info@fyzio.nl

Nieuws

Nieuwsoverzicht:

  • Corona virus beleid
  • Opvolging Ruud
  • Pensioen Ruud
  • Klimmen tegen MS
  • Nieuw elan
  • Geboortecentrum Linde

Coronavirus beleid
Wij volgen het beleid van het RIVM, voor meer informatie zie de website van het RIVM. Klik hier voor meer info van de praktijk.

Opvolging Ruud en nieuwe maatschapsleden
Klik op deze tekst om naar de desbetreffende pagina te gaan.

Pensioen Ruud van Wijk (2-2-2020)

Beste patiënt,

Via dit bericht wil ik u laten weten dat ik per 2 februari 2020 ben gestopt met mijn werkzaamheden als (sport-)fysiotherapeut en maat bij Fysiotherapeutisch Instituut Zevenaar, Fyzio. 

Nadat ik ruim 41 jaar zorg heb verleend in onze praktijk, is voor mij het moment aangebroken dat ik met pensioen mag gaan. 

In al deze jaren heb ik met veel plezier en inzet mijn vak uitgeoefend, alsook mogen samenwerken met een fantastisch praktijkteam, met zorgcollegae, maar bovenal met u als patiënt. Graag wil ik u dan ook bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking.

Met mijn vertrek zal de maatschap uitgebreid gaan worden met twee nieuwe intredende maten, Rianne Wassink (geriatriefysiotherapeut en MSc i.o.) en Eric Rispens (MSc orthopedisch manueel therapeut), al jarenlang twee vertrouwde gezichten in onze praktijk. Samen met de zittende maten gaan zij Fyzio voortzetten en blijven ze inspelen op de veranderende gezondheidszorg om de beste zorg aan u te kunnen blijven leveren. 

Graag wens ik u alle goeds toe en wellicht tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Ruud van Wijk, (Sport-)Fysiotherapeut

Klimmen tegen MS (15-01-2020)
Op 1 juni gaat een team van Fyzio (Ruud, Rianne, Maaike en Eric) de Mont Ventoux voor MS beklimmen. Dit doen zij wandelend, fietsend en mischien hardlopend. Met deze prestatie willen wij geld ophalen om het onderzoek naar MS te steunen. U kunt het team sponsoren via de website:www.klimmentegenms.nl/team/team-fyzio-zevenaar of via een donatie in de collectebus op de praktijk..

Nieuwe pagina: netwerken (30 april 2019)
We hebben een pagina toegevoegd onder het kopje praktijkinformatie.
Daarin staat een overzicht van alle netwerken waar we bij aangesloten zijn.

Nieuw Elan (24 oktober 2018)
Misschien is het al opgevallen:
we hebben nieuwe foto's gemaakt (sommige zijn nog niet helemaal zoals we zouden willen en worden opnieuw gemaakt)
we dragen tegenwoordig shirtjes met ons logo als opdruk binnen en buiten de praktijk,
De folders/visitekaartjes/ ..... krijgen een nieuwe look,
Er staan nog een aantal verrassingen op de rol......

Geboortecentrum Linde
Sedert een paar maanden werkt Maaike Thomassen, onze bekken fysiotherapeute een halve dag in de week in het geboortecentrum en kunt u met zwachterschapsklachten haar ook daar benaderen. Ze is tot 1 december op de donderdagmorgen en daarna op de dinsdagmiddag aanwezig..