Fyzio heet u van harte welkom op deze website. Wij zijn een fysiotherapiepraktijk in Zevenaar met vele specialisaties en zijn er samen voor iedere patiënt, in de praktijk, aan huis én in het verpleeghuis.

Welkom in de praktijk van Fyzio
Ons team van fysiotherapeuten met diverse specialisaties helpt u graag. Op deze pagina vindt u praktische informatie over onze praktijk en behandelingen.

Zonder verwijzing naar Fyzio
Voor een behandeling door een fysiotherapeut is, met uitzonderingen daargelaten, geen verwijsbrief van een arts nodig. Uiteraard mag u uw klachten eerst met uw (huis)arts bespreken, maar dat is niet (altijd) noodzakelijk. Onze behandelingen kunnen indien nodig aan huis plaatsvinden.

Behandeling
Behandeling is op afspraak mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur en woensdag tussen 8.00 en 21.00 uur. In overleg kan gekeken worden naar een andere avond. U kunt u, met uitzonderingen daargelaten, zonder verwijzing aanmelden voor een intake/behandeling. Uiteraard mag u uw klachten ook eerst met uw (huis)arts bespreken, maar dat is niet (altijd) noodzakelijk. Onze behandelingen kunnen indien nodig aan huis plaatsvinden.

Afspraak maken of afzeggen
Voor het maken van een afspraak zijn onze secretaresses op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer (0316) 330 112. U kunt ook een afspraak maken aan de balie in onze praktijk, via het contactformulier op onze website of door te mailen naar info@fyzio.nl. In deze  laatste twee gevallen nemen wij na ontvangst zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt een keer verhinderd zijn. Dat is geen probleem. Wel vragen wij u om uw afspraak dan uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen via mail of telefoon. Afspraken die niet of te laat worden afgezegd, brengen wij voor 75% bij u in rekening.

Tarieven en vergoeding
Mocht uw behandeling niet in aanmerking komen voor vergoeding, omdat u niet of onvoldoende verzekerd bent, dan ontvangt u van ons een nota. Onze tarieven vindt u onder het kopje tarieven (rechtsboven) of in de wachtkamer van de praktijk.

U blijft zelf verantwoordelijk of een behandeling door uw zorgverzekering wordt vergoed. 

Hygiëne
Wij vragen u voor elke behandeling een grote badhanddoek mee te nemen.

Kwaliteit
Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister Keurmerk Fysiotherapie en in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Zij voldoen aan alle gestelde voorwaarden van bij- en nascholing, tuchtrecht en klachtenregeling. Onze praktijk is gecertificeerd en verbonden aan Fysiocare Zuidoost Gelderland. In 2022 zijn wij door u gewaardeerd met een 9,2 op ZorgkaartNederland. Wij blijven inzetten op het bieden van de juiste (preventieve) fysiotherapeutische zorg, door de juiste fysiotherapeut(en), op de juiste plek in te zetten. Door ons gespecialiseerde team in de praktijk én de samenwerking die wij zoeken met andere zorgprofessionals buiten de praktijk, die helpen om de gezondheid van onze patiënten met kwalitatief goede zorg te verbeteren, kunnen wij u de beste versie van zichzelf laten zijn én laten blijven.

Privacy
Onze praktijk beschikt over afgesloten behandelruimten om uw privacy te waarborgen. Fysiotherapeuten hebben een geheimhoudingsplicht en mogen uw gegevens niet zonder uw toestemming aan derden verstrekken. U heeft zelf altijd recht op inzage in uw behandeldossier.

Klachten
Het kan gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent met de behandeling. Bespreek dit bij voorkeur direct met uw fysiotherapeut. Desgewenst kunt u zich ook richten tot de klachtencommissie van het Centraal Bureau Fysiotherapie.

Ruime oefen- en trainingszaal