info@fyzio.nl

Fyzio heet u van harte welkom op deze website. Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie, manuele- en andere vormen van fysiotherapie te Zevenaar. (zie specialisaties).

Welkom in de praktijk van Fyzio
Ons team van fysiotherapeuten met diverse specialisaties helpt u graag. Op deze pagina vindt u praktische informatie over onze praktijk en behandelingen.

Zonder verwijzing naar Fyzio
Voor een behandeling door een fysiotherapeut is
geen verwijsbrief van een arts nodig. Uiteraard mag u
uw klachten eerst met uw (huis)arts bespreken, maar
dat is niet noodzakelijk. Onze behandelingen kunnen
indien nodig aan huis plaatsvinden.
Hieronder vindt u praktische informatie over onze praktijk.

Behandeling
Behandeling is op afspraak mogelijk van maandag tot en met vrijdag (tussen 7.30 en 18.00 en maandag- toten met donderdagavond tot 21:00. U kunt u zonder verwijzing aanmelden voor een behandeling. Uiteraard mag u uw klachten ook eerst met uw (huis)arts bespreken, maar dat is niet noodzakelijk. Onze behandelingen kunnen indien nodig aan huis plaatsvinden.

Afspraak maken of afzeggen
Voor het maken van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00 - 17.00 uur op telefoonnummer (0316) 330 112. U kunt ook een afspraak maken aan de balie in onze praktijk, of via de website of door te mailen naar info@fyzio.nl.

U kunt een keer verhinderd zijn. Dat is geen probleem. Wel vragen wij u om uw afspraak dan 24 uur van tevoren af te melden. Afspraken die niet of te laat worden afgezegd, brengen wij voor 75% bij u in rekening.

Tarieven en vergoeding
Mocht uw behandeling niet in aanmerking komen voor vergoeding, omdat u niet of onvoldoende verzekerd bent, dan ontvangt u van ons een nota. Onze tarieven vindt u onder het kopje tarieven (rechtsboven) of in de wachtkamer van de praktijk.

U blijft zelf verantwoordelijk of een behandeling door uw zorgverzekering wordt vergoed. 

Hygiëne
Wij vragen u voor elke behandeling een grote badhanddoek mee te nemen.

Kwaliteit
Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Zij voldoen aan alle gestelde voorwaarden van bij- en nascholing, tuchtrecht en klachtenregeling. Onze praktijk is HKZ (ISO) gecertificeerd. Ons tevredenheidscijfer was vorig jaar 8,81 (2018), maar is voor ons nog niet voldoende. We blijven streven naar verbetering van zorg, aandacht en individuele aanpak.

Privacy
Onze praktijk beschikt over afgesloten behandelruimten om uw privacy te waarborgen. Fysiotherapeuten hebben een geheimhoudingsplicht en mogen uw gegevens niet zonder uw toestemming aan derden verstrekken. U heeft zelf altijd recht op inzage in uw behandeldossier.

Klachten
Het kan gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent met de behandeling. Bespreek dit bij voorkeur direct met uw fysiotherapeut. Desgewenst kunt u zich ook richten tot de klachtencommissie van het Centraal Bureau Fysiotherapie.

Ruime oefen- en trainingszaal